Back to top

Noutăți

Noi credem că recuperarea este posibilă și nu obosim să transmitem acest mesaj. Aici puteți găsi informații, atât despre activitățile noastre cât și despre conceptul de boală a adicției, studii de actualitate și diferite etape din procesul de recuperare precum și rolul familiei în tot ce se întâmplă pe parcursul consumului și, apoi, pe perioada abstinenței.

În acest an, până pe 25 mai 2021 poți alege să transformi până la 3,5% din impozitul tău pe venit în șansa unei persoane la recuperare. Implică-te! Nu te costă nimic!

Oferim anual consiliere individuală, consiliere de grup și seminarii educaționale persoanelor care suferă de această boală a dependenței. Prin intermediul serviciilor noastre reușim să transmitem mesajul în comunitate la mai multe persoane. În anul 2020 au fost 406 persoane evaluate şi informate la centru, din care 342 cazuri noi. Am concluzionat că de cele mai multe ori, mulți oameni  nici nu contemplă ideea că EXISTĂ O SOLUȚIE la problema lor. De aceea de 20 de ani suntem alături de familii și tinerii care suferă de această boală a dependenței sau lângă cei care încă nu au aflat că dependența este o BOALĂ.

Modulul 4 din 30 martie 2021 - „Iubirea la un alt nivel!” - Nicoleta Amariei

Abstinența de la „drogul preferat”, fie el substanță sau comportament, e doar cerința necesară pentru a învăța să trăiești o altfel de viață.  Pentru că știm asta, ți-am pregătit un nou program numit sugestiv „Upgrade la recuperare” care te va ajuta să treci la un alt nivel, mai adaptativ, de raportare la tine și la ceilalți.  Sub forma unor module tematice lunare, îți propunem perspective și instrumente de lucru specific adresate persoanelor aflate în recuperare din dependențe și care au parcurs deja programul de consiliere de bază sau care participă la grupurile de suport de 12 Pași. 

Pagini