Back to top

Noutăți

Noi credem că recuperarea este posibilă și nu obosim să transmitem acest mesaj. Aici puteți găsi informații, atât despre activitățile noastre cât și despre conceptul de boală a adicției, studii de actualitate și diferite etape din procesul de recuperare precum și rolul familiei în tot ce se întâmplă pe parcursul consumului și, apoi, pe perioada abstinenței.

UPGRADE LA RECUPERARE – URMĂTORUL NIVEL AL VIEȚII TALE!

Abstinența de la „drogul preferat”, fie el substanță sau comportament, e doar cerința necesară pentru a învăța să trăiești o altfel de viață.  Pentru că știm asta, ți-am pregătit un nou program numit sugestiv „Upgrade la recuperare” care te va ajuta să treci la un alt nivel, mai adaptativ, de raportare la tine și la ceilalți.  Sub forma unor module tematice lunare, îți propunem perspective și instrumente de lucru specific adresate persoanelor aflate în recuperare din dependențe și care au parcurs deja programul de consiliere de bază sau care participă la grupurile de suport de 12 Pași. 

La aniversarea a 20 de ani de activitate, în data de 27 octombrie 2020, Programul Sf. Dimitrie Basarabov din cadrul Asociației Filantropice Medical Creștine Christiana Cluj, îmbrăcă haine de sărbătoare. Spre deosebire de anii precedenți, când această zi reunea prieteni, pacienți și colaboratori în curtea centrului de zi de pe str. Salcâmului, în acest an, inițiem două dialoguri publice, în mediul ONLINE.

Pagini