Back to top

Redirecționează 3,5 la sută din impozitul pe venit

În acest an, până pe 25 mai 2024 poți alege să transformi până la 3,5% din impozitul tău pe venit în șansa unei persoane la recuperare.

În anul 2023 au fost 1277 persoane evaluate şi informate, din care 1069 cazuri noi și 64 cazuri revenite. Oferim anual consiliere individuală, consiliere de grup și seminarii educaționale persoanelor care suferă de această boală a dependenței. Prin intermediul serviciilor noastre reușim să transmitem mesajul în comunitate la mai multe persoane. Am concluzionat că de cele mai multe ori, mulți oameni  nici nu contemplă ideea că EXISTĂ O SOLUȚIE la problema lor. De aceea de 21 de ani suntem alături de familii și tinerii care suferă de această boală a dependenței sau lângă cei care încă nu au aflat că dependența este o BOALĂ

Trebuie să continuăm, iar pentru asta avem nevoie de tine! Sprijină-ne să susținem munca voluntarilor și consilierilor noștri, pentru a duce mesajul de speranță, acolo unde puțini pot să o facă.

DE CE SĂ REDIRECȚIONEZI până la 3,5%?

Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești banii rămân statului.

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI?

DESCARCĂ formularul 230 dacă în 2023 ai avut venituri din salarii sau din pensii.

COMPLETEAZĂ formularul de mână sau pe calculator, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele bancare sunt pre-completate pentru Asociația ARCADE.

TRIMITE

1.        Formularul completat și scanat la email: contact@sfdimitrie.ro  sau contact@arcadecluj.ro  

2.        Completează personal formularul la Centrul de zi “Casa Albă”, de pe strada Salcâmului nr. 20, Cluj-Napoca, până în data de 15 mai 2024.

3.        Depune-l tu la Administrația financiară de care aparții. Termenul de depunere la ANAF a formularului este 25 mai 2024

Dacă ai nevoie de ajutor, dă-ne un telefon și găsim împreună o soluție. 0755 683 330

Îți mulțumim pentru sprijinul acordat în această călătorie pentru o viață fără droguri.

Cu recunoștință, Echipa de consilieri ai Programului Sf. Dimitrie!