Back to top

Redirecționează până la 3,5% din impozitul pe venit

În acest an, până pe 25 mai poți alege să transformi pânăla 3,5% din impozitul tău pe venit în șansa unui tânăr la recuperare.

Săptămânal, pe lângă activitatea noastră de consiliere individuală și consiliere de grup, facem vizite și sesiuni de informare sau susținem desfășurarea unui grup de suport în cadrul clinicilor de Psihiatrie, Ergoterapie, Medicală 3, Unitatea de Primire a Urgențelor (UPU), sanatoriul de la Săvădisla, Spitalul de Boli Psihice Cronice de la Borșa, centrul pentru persoane fără adăpost de pe str. Oașului. De cele mai multe ori, persoanele aflate aici nici nu contemplă ideea că EXISTĂ O SOLUȚIE pentru problemele lor. VEZI ACTIVITĂȚILE NOASTRE DIN 2019 AICI

Pe lângă serviciile sociale și de consiliere am inițiat o nouă asociație: Asociația pentru Recuperare și Consiliere în Adicții și Dependențe care își propune să promoveze educația despre boala adicției și prevenire a consumului de droguri și a comportamentelor adictive, contribuind la formarea de specialiști în domeniul adicțiilor.

Trebuie să continuăm, iar pentru asta avem nevoie de tine! Sprijină-ne să susținem munca voluntarilor și consilierilor noștri, pentru a duce mesajul de speranță, acolo unde puțini pot să o facă.

DE CE SĂ REDIRECȚIONEZI până la 3,5%?

Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești banii rămân statului.

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI?

DESCARCĂ formularul 230 dacă în 2019 ai avut venituri din salarii sau din pensii.

COMPLETEAZĂ formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele bancare sunt precompletate pentru Asociația ARCADE.

TRMITE formularul completat direct la registratura administrației financiare de care aparții sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 25 mai 2020 sau îl poți aduce la sediul nostru. Dacă ai nevoie de ajutor, dă-ne un telefon și găsim împreună o soluție.