Back to top

Voluntari

Dorim să mulțumim și să ne exprimăm sentimentul de recunoștință față de persoanele care au fost și sunt alături de programul Sf. Dimitrie și cu ajutorul cărora putem fi mai mult în sprijinul celor ce se luptă cu dependența. Mulțumim celor care au trecut prin programul de terapie și continuă să dea mai departe ce au primit, oferind timpul lor și împărtășindu-și experiența personală în grupurile de suport de 12 Pași.

Un gând de recunoștință trimitem și către cei care fac împreună cu noi vizite și informare în Clinica de Psihiatrie II Cluj-Napoca, Sanatoriul de Pneumoftiziologie Săvădisla și în Spitalul Județean de Boli Psihice Cronice Borșa.

Adesea ne bazăm în activitatea noastră și pe studenții care își fac la noi stagiul de practică și care sunt o prezență valoroasă în grupurile de suport, activitățile din Centrul de Zi și care duc mai departe și în viața lor profesională mesajul recuperării. Dar desigur, în participarea lor la activitățile programului voluntarii au o grijă specială pentru respectarea anonimatului și confidențialității beneficiarilor.

De asemenea dorim să mulțumim medicilor și personalului de la centrele unde facem programe de informare despre boala alcoolismului pentru sprijinul lor și colaborarea spre mai binele celor aflați în suferință.