Back to top

Ziua Femeii 2022

Dependența și codependența își pun inevitabil amprenta asupra relației și grijii față de noi înșine. Noi nu contăm, noi nu merităm, noi nu avem timp, bani sau energie pentru noi. 

Recuperarea ne confruntă cu faptul că ne-am purtat urât cu noi înșine, că boala ne-a adus în etapa în care să nu mai fim cele mai importante persoane din viața noastră. 

Ne reamintim că noi contăm și că dacă noi suntem bine, și cei dragi pot fi și mai bine. Dar nu știm sau ne temem să facem acele lucruri necesare pentru a ne asigura că suntem bine. Învățăm în grupuri cum să ne recâștigăm sănătatea mintală.

De data aceasta, vă invităm să facem un prim pas împreună și în direcția păstrării sănătății noastre fizice. Vă așteptăm așadar la un seminar adresat fiecăreia dintre noi - „Cel mai frumos dar, sănătatea femeii”.

Ne va fi alături dna dr. Ana-Maria Sturz, medic rezident în specializarea obstetrică-ginecologie, pentru a întreba și discuta despre cum ne putem învinge teama de medic, de screening și de rezultatele analizelor,  în data de 9 martie 2022, ora 18:00 pe platforma Zoom.
 


Mă numesc Ana-Maria Sturz. Sunt o persoană optimistă și ambițioasă, devenită mamă de un an. Sunt pe de altă parte medic rezident în specialitatea obstetrică-ginecologie.

Am absolvit medicina la UMF Iuliu Hațieganu Cluj-Napoca iar cei mai importanți mentori ai mei au fost prof.dr. Patricu Achimaș-Cadariu și dr. Horia Ștefănescu.
În timpul facultății am avut privilegiul de a fi bursieră la Universität Heidelberg și am fost implicată în mai multe programe de prevenție pentru școlari și adulți.

Mi-am dorit să devin medic pornind de la setea interioară de a ajuta și de la pasiunea mea pentru a căuta soluții la probleme complicate. Cred că omul este cel mai complex și merită toată atenția mea.
Cred că boala nu este de sine stătătoare ci un amestec multifactorial iar pentru a oferi pacientului cea mai bună calitate a vieții trebuie intervenit nu doar atunci când  este deja pacient.

Prevenția și informarea sunt cele mai ieftine și eficiente soluții pe care cred că le pot oferi. Până a ajunge la dialog, caut în mod constant să înțeleg cât mai mult despre om, să îl simt și să îi fiu aproape folosindu-mă de pasiune, compasiune și credință.

Cred că fiecare clipă merită trăită la timpul prezent cu bucurie, responsabilitate și sens.

VĂ AȘTEPTĂM! ÎNSCRIERE LA LINK-UL ALĂTURAT: https://forms.gle/kXUj6jg5Yk6dCKe7A 

SEMINAR GRATUIT!