Back to top

Susține recuperarea din adicții 3,5%

În acest an, până pe 30 iunie poți alege să transformi până la 3,5% din impozitul tău pe venit în șansa unui tânăr la recuperare.

DE CE SĂ REDIRECȚIONEZI până la 3,5%?

Este gratuit! Această sumă nu reprezintă o sponsorizare sau donație privată și nu te costă nimic. În cazul în care nu redirecționezi acești banii rămân statului.

Trebuie să continuăm, iar pentru asta avem nevoie de tine!  Susține munca voluntarilor și a consilierilor noștri, pentru a duce mesajul de speranță, acolo unde puțini pot să o facă.

CUM TREBUIE SĂ PROCEDEZI?

DESCARCĂ formularul 230 dacă în 2019 ai avut venituri din salarii sau din pensii.

COMPLETEAZĂ formularul de mână, cu majuscule. Nu este necesară specificarea sumei (instituția fiscală o va calcula și o va vira conform legii) și nici atașarea Fișei Fiscale. Datele bancare sunt precompletate pentru Asociația ARCADE.

TRMITE formularul completat direct la registratura administrației financiare de care aparții sau la oficiul poștal, prin scrisoare recomandată cu confirmare de primire, până la data de 30 iunie 2020 sau îl poți aduce la sediul nostru. Dacă ai nevoie de ajutor, dă-ne un telefon și găsim împreună o soluție.