Back to top

Resurse din comunitate

Ne bucurăm să vă anunțăm că există o nouă resursă pentru cei ce caută o soluție sau au început deja un drum al recuperării. Este vorba de lansarea noului site dedicat recuperării din dependența de jocuri de noroc. Aici puteți afla informații despre dependență, răspunsuri la întrebări care pot ajuta pe cineva să își evalueze comportamentul legat de jocurile de noroc, informații utile celor care au aproape o persoană a cărui comportament legat de pariuri le cauzează neliniște, instrumente utile procesului de recuperare și alte resurse din comunitate.

Programul Sf. Dimitrie colaborează cu comunitatea de jucători anonimi, recomandă și sprijină integrarea în grup a nou-veniților care ne solicită ajutorul în problemele relaționate cu comportamentul compulsiv legat de jocuri, fără a fi însă afiliat acesteia.

www.jucatorianonimi.ro

A cere ajutor nu e un semn de slăbiciune. Așa că informează-te, caută un grup și/sau solicită ajutorul consilierilor noștri.

Experiența altor persoane care au trecut deja prin ceea ce poate treci acum, dar care s-au eliberat de această capcană, este o resursă prețioasă pentru ceea ce îți dorești și poți dobândi cu puțin sprijin.