Back to top

Redirecționează 20% din impozitul pe venit

Programul Sf. Dimitrie este un bun candidat dacă sunteți în căutarea unui partener care să vă permită dumneavoastră și companiei să vă simțiți mai implicați în acțiuni eficiente, ajutând tinerii aflați într-un proces de recuperare din lupta cu dependența (de droguri, alcool, jocuri de noroc etc.)

Suntem un proiect unic în România, cu o eficacitate dovedită, folosind în abordarea bolii dependenței modelul multi-disciplinar Minnesota de tratament al adicţiilor, cunoscut și ca modelul de recuperare bio-psiho-socio-spiritual. De 18 ani oferim sprijin, în mod discret și cu convingere, celor ce suferă de o dependență și doresc să se recupereze, precum și familiilor și prietenilor lor.

Vă invităm să vă alăturați efortului nostru de a contribui la o societate mai sănătoasă, redirecționând 20% din impozitul pe profit. Avantajele unui asemenea tip de acțiune este că aveți libertatea de a alege destinația unei sume, care în alte condiții ar ajunge oricum la stat, și, în plus, contribuie la o cauză nobilă, fără niciun fel de cheltuială.

De asemenea, contribuția companiei dumneavoastră ar putea determina un progres semnificativ în soluționarea și prevenirea problemelor sociale asociate abuzului de substanțe.

MIC GHID CONTABIL