Raport de activitate pe anul 2020

Avem deosebita plăcere să vă invităm la prezentarea raportului de activitate pe anul 2020, al Programului Sf. Dimitrie din cadrul Asociației Christiana.

Evenimentul își dorește să facă cunoscute activitățile pe care le-am derulat în anul care a trecut, cu tot ceea ce a însemnat pandemie și adaptarea serviciilor noastre la această situație.

Vom dori să oferim publicului larg o incursiune a ceea ce înseamnă un program de recuperare din adicții, care sunt mecanismele prin care reușim să funcționăm, ce înseamnă munca de zi cu zi, cum arată profilul clienților, care sunt obstacolele, care sunt resursele umane implicate, care sunt costurile de funcționare și sursele de finanțare, precum și care ar fi direcțiile de dezvoltare în anii care urmează.
Vă așteptăm pe toți cei interesați, prieteni și colaboratori, profesioniști, toți cei care au nevoie de resurse privind tratamentul adicțiilor dar și cei care sunt sceptici privind recuperarea, să ne adreseze întrebări și feedback-uri.
Prezentarea va fi susținută de coordonatorul de program, Claudia Varga.
INTRAREA LIBERĂ!

Vă rugăm să vă înscrieți la link-ul de mai jos: https://forms.gle/hVZc24dTigoXSyvY8

Link-ul de participare îl veți primi în ziua seminarului pe email.