Back to top

Programul de asistare a angajaților – cursuri

O temă de actualitate pentru tinerii angajați este și educarea despre riscurile la care sunt expuși copiii lor și modalități eficiente de a comunica și de a aborda subiecte precum consumul de droguri și alcool, modalități de petrecere a timpului liber, de alegere a prietenilor, de a spune NU.

Programul Sf. Dimitrie poate să ofere seminarii educaționale pentru toți angajații companiei cu scopul de oferire de informații din domeniul prevenirii și recuperării din dependențe.

O altă linie de intervenție este asistarea angajaţilor cu probleme de abuz de substanţe pentru prevenirea agravării bolii şi conflictelor la locul de muncă este un serviciu inovativ care își dorește pe de o parte sprijinirea angajatorilor în asigurarea retenției angajaților, iar pe de altă sprijinirea persoanelor cu risc crescut de a dezvolta dependențe într-o fază cât mai incipientă a abuzului.

Ne puteți sprijini în transmiterea mesajului de recuperare și educarea angajaților companiei, solicitându-ne organizarea de cursuri și de sesiuni de informare în compania dumneavoastră.

Pentru conturarea unei soluții fiabile pentru necesitățile și provocările angajaților dumneavoastră, vă așteptăm cu drag să ne contactați.