Back to top

Filling the void ~  Fii treaz de Sărbători senine!

Marți, 10 decembrie, ora 18.00-20.00 ~ Filling the void ~  Fii treaz de Sărbători senine!– eveniment public – Turnul Croitorilor Cluj-Napoca

INTRAREA LIBERĂ!

Decembrie aduce cu sine magia Sărbătorilor de iarnă, dar și promisiunea și presiunea unui șir întreg de evenimente, petreceri, tradiții care implică un consum semnificativ de mâncare și alcool.

„Fii treaz de Sărbători” nu e o interdicție a distracției, ci un îndemn de a ne bucura pe deplin, fără regrete, fără a ne „adormi” starea de conștiență sau conștiința. Ori asta e valabil atât pentru persoanele care se confruntă cu o problemă de adicție, cât și pentru cei care nu au nevoie de regim – „abstinență” – de la alcool sau alte substanțe / comportamente.

Vrei să afli ce înseamnă consumul rațional de alcool/alte substanțe? Cum poți să te abții de la a consuma, chiar dacă cei din jur o vor face sau te vor îndemna să o faci și tu? Cum faci față situațiilor de risc?

Te întrebi ce e de făcut dacă cineva drag al tău își va petrece primele sărbători în recuperare? Ți se pare ireal ca cineva să se poată bucura și petrece fără a-și amorți simțurile? Dacă da, vă invităm la o întâlnire care să ofere răspunsuri ancorate în realitate, nu teorii și sfaturi.

Vă provocăm să încercați ceva diferit anul acesta! Vă așteptăm cu mare drag și bucurie alături de noi, mai ales pentru că ne vom bucura de mărturia unei persoane în recuperare din dependența de alcool și droguri.

P.S. Rezervat persoanelor care au curajul de a trăi, nu de a evada constant din realitate! Atenție locuri limitate! Pentru a vă rezerva locul vă rugăm să vă înscrieți la adresa de email: contact@sfdimitrie.ro sau la link-ul de mai jos: https://forms.gle/u9yRKmoDvC5W7Z667