Back to top

Evenimente Februarie 2022

Pentru toți cei care au dorit să cunoască mecanismele prin care reușește să funcționeze un program de consiliere în adicții, după Modelul Minnesota, am oferit prezentarea activităților pe care le-am susținut în anul 2021 în cadrul Programului Sf. Dimitrie din cadrul Asociației Christiana, cu tot ceea ce a însemnat pandemie și adaptarea serviciilor noastre la această situație.

Am oferit o descriere a ceea ce înseamnă munca de zi cu zi, cum arată profilul clienților, care sunt obstacolele, care sunt resursele umane implicate, care sunt costurile de funcționare și sursele de finanțare, precum și o imagine a direcțiilor de dezvoltare în anii care urmează. Întrebările și feedback-urile au fost binevenite.

Prezentarea a fost susținută de coordonatorul de program, Claudia Varga, consilier in adicții, în data de 1 februarie, ora 18.00, Online.

 

Decizia de a face sau nu o schimbare în comportamentul de consum de substanțe sau comportamente e una extrem de dificilă. Ne dăm seama că lucrurile nu mai pot continua la fel, dar ne temem că nu vom reuși sau că nu ne va plăcea o altfel de viață decât cea pe care o știm deja.

Răul cunoscut pare mai tolerabil decât cel necunoscut, nu? Ce presupune un program de recuperare? Care sunt pașii de urmat? Cât durează? De ce aș avea eu nevoie de așa ceva?

Un seminar la care am abordat câteva dintre întrebările pe care și le-au pus cei mai mulți dintre cei care au intrat în recuperarea din adicții în Programul Sf. Dimitrie în cei peste 20 de ani de activitate.

Seminarul a fost susținut de Nicoleta Amariei, consilier în adicții și coordonator clinic, în data de 15 februarie, ora 18.00, Online.

 

Ocazie de neratat!! Tu când ȚI-AI REVIZUIT ultima dată CERCURILE? Ți-ai atins toate obiectivele pentru CERCUL EXTERIOR?
Când? Miercuri, 16 februarie, ora 18:00, profită de oportunitatea de a include o activitate sănătoasă în cercul tău exterior prin participarea la PRIMUL WORKSHOP DE FOTOGRAFIE GRATUIT dedicat persoanelor aflate în recuperare.
Acest workshop a fost susținut de Marius Călina, fotograf, @Artics Foto Vision (https://www.facebook.com/articsfotovision/), în format fizic, la Centrul de zi “Casa Albă” pe strada Salcâmului, nr. 20.

 

 

Iubirea e o motivație supremă a vieții; de îndată ce vom fi motivați de iubire, de îndată ce ne dorim s-o atingem, s-o simțim noi înșine, să ne comportăm cu iubire, să o așternem în fapte și-n gânduri, ne îndepărtăm de emoționalitatea autodistructivă, de prejudecăți, de așteptări sterile sau de blocaje, inerente existenței.

Cu pași repezi se apropie Dragobetele, ca reamintire să includem cât mai multă iubire în viața noastră.

Așadar vă invităm la un eveniment special susținut de Pr. Radu Roșu, consilier spiritual, în data de 24 februarie 2022, ora 18:00 pe platforma Zoom în care vom aborda subiectul iubirii ca motivație a tot ceea ce facem. Înscrierea se face la următorul link: https://forms.gle/FEjfYMasiER65DfTA Participarea este gratuită!