Back to top

Curs „Consilier în domeniul adicțiilor”

Avem bucuria să anunțăm primul CURS DE PERFECȚIONARE „Consilier în domeniul adicțiilor” din România, după Modelul Minnesota.

Timp de 7 luni, în cele 170 de ore, te invităm și pe tine în această incursiune în lumea recuperării și a consilierii din adicții, cu informații despre abordări contemporane, tehnici și instrumente care și-au dovedit eficiența clinică în cei 21 de ani de experiență a noastră în domeniu, alături de formatorii noștri principali NICOLETA AMARIEI și CLAUDIA VARGA.

Cursul “Consilier în domeniul adicțiilor”, cod COR 263502, este autorizat de Autoritatea Națională de Calificări şi se va finaliza cu examen de absolvire.

Certificatul de absolvire obținut este recunoscut la nivel naţional şi este autorizat de către Ministerul Muncii și Justiției Sociale şi Ministerul Educației Naționale.

DETALII DESPRE OFERTE ȘI CONDIȚII AICI: CURS AUTORIZAT CONSILIERI ÎN DOMENIUL ADICȚIILOR | ARCADE Romania (arcadecluj.ro)

PRE-ÎNSCRIERE AICI

PENTRU INFORMAȚII SUPLIMENTARE, NE PUTEȚI SUNA LA TELEFON: 0727337942 (Claudia) sau 0770725528 (Alexandra) sau ne puteți scrie la adresa: contact@arcadecluj.ro