Back to top

Aniversare a 22 de ani de activitate

Pentru al 22-lea an de activitate, Programul Sf. Dimitrie, prin cele 2 centre acreditate (Centrul de evaluare, prevenire și consiliere antidrog ”Casa Albă”- Str. Salcâmului, nr. 20 și Centrul de servicii de asistență comunitară în adicții ”Răscruci”- Str. Ion Meşter, Nr. 10, Cluj-Napoca), își îndeplinește misiunea de a oferi servicii de reabilitare celor care se confruntă cu probleme de adicții și familiilor acestora.

Nu puține au fost provocările și nici oportunitățile. Printr-o muncă de echipă, cu mare dăruire și pricepere am reușit să redăm speranță, sufletelor a mii de oameni dărâmați de problemele adicției.

La ceas festiv, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Dimitrie Basarabov, echipa Programului vă invită să îi fiți alături la evenimentele organizate sub egida, „Ziua porților deschise”, în data de 24 octombrie 2022, la Centrul de evaluare, prevenire și consiliere antidrog ”Casa Albă”, Str. Salcâmului, nr. 20, Cluj-Napoca.

Programul zilei este după cum urmează:

11.30 – 12.00– Primire invitați și participanți

12.00 – 13.00 Grup de recuperare din adicții

13.00 – 14.00 Rugăciune alături de Înaltpreasfinţitul Părinte Arhiepiscop și Mitropolit Andrei Andreicuț și discuții cu persoanele în recuperare

14.00-15.00 Agapă creștină

Vă așteptăm cu drag!

Înscrierea se face pe următorul link: https://forms.gle/AuR6efuVQvTxfGGWA.