Back to top

20 de ani de activitate

La aniversarea a 20 de ani de activitate, cu ocazia sărbătoririi Sfântului Dimitrie Basarabov, vă invităm la două dialoguri: 
1. Marți, 27 Octombrie, ora 13-14.30, platforma Zoom – Adicțiile, urgență socială și medicală. Seminar pentru profesioniști. Moderatori: Claudia Varga și Nicoleta Amariei 

Invităm specialiști din toate domeniile medico-sociale pentru a contura cât mai bine situația actuală, nevoile sistemului și soluțiile.

Moderatorii acestui seminar, Claudia Varga – coordonator program și Nicoleta Amariei – coordonator clinic, prin pregătirea în domeniul adicțiilor și experiența practică de 20 de ani, vor oferi îndrumare privind implementarea unor instrumente și mecanisme practice de abordare a persoanelor cu adicții și a familiilor acestora.

2. Marți, 27 Octombrie, ora 18.00 – 20.30, platforma Zoom - tema Psihologia morală și spiritualitatea în tratamentul adicțiilor. Lectorii: Floyd Frantz – fondatorul proiectului și Pr. Radu Roșu, consilier duhovnicesc. Vă invităm să explorăm împreună aceste concepte, modul în care abordăm adicțiile și mecanismele prin care transformarea omului atinge toate domeniile vieții.  Prezentarea va fi în limba engleză și subtitrată în română.

Moderatorii: Floyd Frantz fondatorul acestui proiect, are o formare academică în psihologie, cu o vastă experiență profesională în consilierea în adicții, atât pentru tratamentul rezidențial, cât și ambulatoriu. Are în spate peste 30 de ani de implicare activă şi muncă voluntară în programele comunitare bazate pe Cei 12 Paşi. Din anul 2000 s-a mutat în România pentru a dezvolta servicii de consiliere în adicții; și Pr. Radu Roșu activează de 5 ani în cadrul Programului Sf. Dimitrie unde și-a îmbunătățit cunoștințele teologice cu spiritualitatea recuperării și a celor 12 Pași. Este activ și implicat în dezvoltarea de programe de consiliere cu preoții și comunitățile parohiale din țară.

Pentru a participa la evenimente este necesară înscrierea prin completarea formularului disponibil la acest link: https://forms.gle/wNZCXBdsbyM5E8a27
Linkul de participare îl veți primi prin email, în ziua seminarului.

Vă așteptăm la seminarii!